Het uithangbord van je bedrijf!

Goedkope webshops

gemaakt in het Westland

Het eerste wat mensen tegenwoordig doen als ze je bedrijf horen, is de bedrijfsnaam Googlen. Grote kans dat ze daarbij op de website van jouw bedrijf uitkomen. Een website is dus meer dan alleen maar informatief. Tegenwoordig is een webshop als bedrijf eigenlijk onmisbaar. Je wilt niet de omzet mislopen omdat je geen webshop online hebt. Zeker niet nu dat zo makkelijk gemaakt kan worden in het Westland.

Webshop laten maken in het Westland

Een webshop is tegenwoordig ontzettend belangrijk. Je haalt er ‘eenvoudig” extra omzet mee binnen, mits je webshop goed is opgebouwd. Als je webshop is gericht op gebruiksvriendelijkheid en aanzet tot actie is de kans groot dat je extra omzet kan draaien online. Je wilt immers zoveel mogelijk klanten binnen halen toch? Ook online.

Er zijn andere, grotere, bedrijven die een webshop kunnen maken. Maar door hun grote kantoren, dure arbeid en hun zelf ontwikkelde CMS programma zijn ze vaak onnodig duur. Wij houden het graag simpel en goedkoop. Wij weten hoe het is om als beginnend bedrijf op de kleintjes te moeten letten. Waarom zou je een webshop van duizenden euro’s laten ontwikkelen dat over 5 jaar weer achterhaald is? Wij hebben geen groot kantoor, geen dure arbeidskrachten of geen zelf ontwikkeld CMS programma. Door onze kosten zo laag mogelijk te houden kunnen we ook de kosten voor onze klanten zo laag houden. Daarom bieden wij onze goedkope webshops in het Westland aan.

Mobiel vriendelijke webshop Westland

Er is geen ontkomen meer aan; bijna de helft van de internetgebruikers ‘surft‘ via hun mobiele telefoon over het internet. De kans is groot dat een klant via zijn of haar telefoon op jouw webshop terecht komt. Daarom is het anno 2018 een absolute must dat dewebshop van jouw bedrijf responsive (mobiel vriendelijk) is. Wij maken mobiel vriendelijke webshops tegen scherpe prijzen.

Professioneel en gebruiksvriendelijk

Als bedrijf is het noodzakelijk dat er professioneel gewerkt wordt. Als er problemen ontstaan met een website wil je altijd toegang tot support hebben en snel kunnen handelen. Door onze kleinschaligheid en korte lijnen zijn wij in staat om snel professionele support te verlenen.

Goede webshops
gemaakt in het Westland

Hoe doen we dat?

Wij maken goed functionerende webshops die voldoen aan alle hedendaagse wensen. En dat doen we tegen de scherpste prijs! Hoe we dat doen? Heel simpel.

We maken gebruik van WordPress. Dit is een online, open source creatie tool geschreven in PHP. Voor de niet-computer wizzards; het is het gemakkelijkste en krachtigste blog-en website content management systeem (of CMS) dat vandaag de dag bestaat.

Wij zijn in staat om snel hoogwaardige webshops te creëren door het WordPress systeem. Dat betekent dat we niet zelf de hele website van de grond af opbouwen (wat veel tijd en geld kost), maar de keuze hebben uit duizenden voorgeprogrammeerde thema’s. Wij passen deze aan naar de behoeftes van onze klanten. Denk hierbij aan vormgeving, logo’s, kleuren, teksten, lay-out, foto’s etc.

Omdat we met zowel het MKB als de startende ondernemer in het Westland willen werken bieden wij verschillende pakketten aan. Uiteraard kan er ook een oplossing op maat worden gemaakt.

Hotspot image
  • 8.9/10
    Klanten geven ons gemiddeld een - 8.9/10
8.9/10

Samenvatting

Fluut Creative dacht uitstekend met ons mee. Ze hebben veel vakkennis en ervaring en passen die uitstekend toe in de praktijk. Door de hulp van Fluut Creative hebben we een hele nieuwe website die ook nog eens goed scoort in Google.

“Klant over Fluut Creative”