Social Media strategie Westland

Social media het grootste
advertentie platform van deze tijd

Is een advertentie in de krant nog wel voldoende om potentiële klanten te bereiken? Het antwoord is kort maar krachtig; nee. Of je nu een advocatenkantoor hebt of een bouwbedrijf, alle klanten zitten op social media. En omdat steeds meer mensen groten delen van hun dagen slijten op social media is Facebook op dit moment een van de machtigste bedrijven ter wereld.

Social Media in het Westland

Maar hoe pak je dat aan, zo’n social media plan? Hoe krijg je meer volgers en hoe bereik je jouw potentiële doelgroep? Dat kan op verschillende manieren. Wij hebben ervaring met het opzetten en uitvoeren van een social media plan. Uiteraard stellen we dit tussentijds bij naar de veranderende omstandigheden. Zo kunnen wij mensen in het Westland helpen met het opstellen en uitvoeren van hun social media plan. Je kunt op deze manier heel gericht adverteren op potentiële klanten, of ze nu uit het Westland komen of uit heel Nederland.

Doelgericht adverteren

Succesvol adverteren gebeurt eigenlijk alleen nog maar online of online in combinatie met andere, vaak offline, kanalen. Het voordeel van online adverteren, zeker op social media, is enorm. Zo kun je heel gericht je doelgroep bepalen. Je kunt aangeven hoe oud je doelgroep is, wat de interesse van je doelgroep is en zelfs in welk deel van Nederland ze wonen. Op deze manier verspil je geen geld aan mensen die helemaal niet geïnteresseerd zijn in jouw product.

De juiste advertenties

Nadat je bepaald hebt waar je wil adverteren en wie je doelgroep moet zijn, is het belangrijk om te kijken welke advertenties aanspreken. Het mag duidelijk zijn dat iedere doelgroep weer anders aangesproken dient te worden. Een schilder zal hele andere advertenties gebruiken dan een boekenwinkel.

Het is daarom essentieel om een aantal verschillende advertenties op te nemen. Zo kun je gaan testen welke advertentie het best werkt voor jouw doelgroep. En als je weet wat wel en wat niet werkt is het een kwestie van deze regels toepassen en verbeteren.

Social media strategieën
voor scherpe prijzen

Een uitleg..

Omdat we al ervaring hebben met het opzetten van een social media plan, kunnen we anderen hier mee helpen. Wij hebben alles met vallen en opstaan geleerd tijdens het opzetten van ons bedrijf. Inmiddels hebben we 2 Facebookpagina’s met meer dan 20.000 fans. We adverteren succesvol op Facebook en kennen de fijne kneepjes van het vak. Wij willen dit graag delen met andere Westlandse ondernemers. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat bedrijven harder kunnen groeien door beter en gerichter te adverteren op Facebook.

Hotspot image